Mööblikunst // Furniture Art


Ohkuiägedad kapid Chris Ruhe on valmis nikerdanud. No ainult vaata ja imetle. Kui tähelepanelikult uurida, siis selgub, et selle kapi uksed käivad kahele poole lahti. Must nupp on ainult tünga pärast seal. Täpne töö. Huvitav kuidas ta tükid üksteise külge on pannud?

ENG: Must be the coolest piece of furniture I’ve ever seen. If you look closely you can see that this cupborad actually has two doors. Black knob is there just for fun. I wonder how he attached the pieces together.. Made by Chris Ruhe

Related Posts with Thumbnails

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>