Lillede keelt oskad?


Kodumaine Hobilabor on selline koondis mis tegeleb häkkimise, putitamise, parandamise, ehitamise, meisterdamise ja nokitsemisega. Teevad ise ja vahendavad ideid igasugustest lahedatest masinatest. Kohe algaval Uue Maailma Tänavafestivalil saab poistega meisterdada oma potitaimedele väikese sensori, mis mulla kuivades sellest tulukesega märku annab. Kastmisalarmi juhend (pdf).

ENG: Now there is Estonian own Make blog. Boys who are making all kinds of electronic gadgets call themselves Hobilabor. Impressive.

Related Posts with Thumbnails

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>